Ruilen/retournerenRuilen en/of retourneren is geen enkel probleem natuurlijk! 
Deze moet echter online aangemeld worden bínnen 14 dagen. 
Alle artikelen kunnen terug (* Producten die niet geruild kunnen worden zijn: bloemen, planten, gepersonalisserde items), dus ook de aanbiedingen of de sale.
Je hebt een afkoelingsperiode/bedenktijd van uiterijk 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product aan te melden voor retour (aanmelden is verplicht), ingaande op de dag van ontvangst van het product.
Het product kan alleen ongebruikt/ongedragen en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor rekening van de klant. Wij zullen het aankoopbedrag proberen om binnen 2 dagen te crediteren. Dit is echter afhankelijk van de drukte, en zal uiterlijk 2 weken mogen bedragen.
LET OP: vergeet niet de ontvangen cadeaus mee retour te sturen wanneer je hier geen recht meer op hebt i.v.m retourneren.
Zijn de cadeaus niet bijgevoegd, word de waarde van het cadeau automatisch in mindering gebracht van het tegoed waar je recht op hebt. 

Wij vergoeden de eventuele leveringskosten door ons in rekening gebracht voor het geretourneerde product (bij retournering van de complete bestelling),
onverwijld doch binnen uiterlijk 14 dagen volgend op de dag waarop de klant ons de herroeping meldt. Tenzij wij aanbieden het product zelf af te halen,
mogen wij wachten met terugbetalen tot wij het product hebben ontvangen of tot de klant aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt.
Wij gebruiken voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dan de klant gebruikt heeft, tenzij de klant instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de klant.

Voordat de artikelen bij ons verstuurd worden, worden ze goed gecontroleerd op eventuele beschadigingen. Heb je desondanks een beschadigd artikel ontvangen of géén levering ontvangen,
dien je ons dit binnen uiterlijk 48 uur door te geven. Verzuim je dit dan vervalt automatisch de garantie bij schade door levering.
De artikelen gaan altijd correct de deur uit, dus we hebben ze ook graag correct en zonder beschadigingen terug. 
Onze vraag is dan ook om alles met zorg weer in te pakken zodat het geen kans heeft om tijdens het transport beschadigingen op te lopen.

Wanneer je een bestelling wilt retourneren, mag je dit kenbaar maken via onderstaand formulier. Print deze ook even uit, en voeg deze aub toe aan je retourzending. Zonder retourbon kan een retour niet behandeld worden!
Verzend het pakket, alleen met track en trace code, (en bewaar dit bewijs van verzending goed, je bent namelijk zelf aansprakelijk voor de verzending).
Verzuim je om gebruik te maken van een track en trace code, vervalt automatisch het recht van terugbetaling bij het niet afleveren van de retour bij ons! 

naar:

ieniemieniepartys
retouren
St. Vincentiusstraat 52
5981 VM Panningen


Wil je een bestelling ruilen, dan kan dat natuurlijk ook. Dit kun je doen door de bestelling te retourneren zoals voorgaans beschreven, en het nieuwe artikel te bestellen in onze webshop. 

* Producten die standaard niet geretourneerd kunnen worden zijn: bloemen, planten, en gepersonaliseerde items.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kort samengevat:
  • meld je retour binnen 14 dagen online aan.
  • verstuur de items retour (incl. retourbon) naar ons retour adres, deze dient uiterlijk binnen 14 dagen na aanmelding bij ons bezorgt te zijn.
  • frankeer de retour voldoende, geen pakketpost als brievenpost versturen. De te weinig betaalde portokosten worden automatisch op het tegoed ingehouden.
  • briefpost enkel terugzenden als brievenbuspakket, dus mét track en trace code.
  • Mocht de verpakking niet meer geschikt zijn voor terugzending, mag je een alternatief zoals een tas of plastic zak gebruiken. Naar gelang de kwetsbaarheid van het artikel uiteraard.
  • Wil je graag een ander artikel voor in de plaats, mag je een nieuwe bestelling plaatsen in onze webstore
Bij vragen kun je uiteraard contact opnemen : whatsapp 06-51865966
 
Wil je er ook als 1e bij zijn ?!

Wil je er ook als 1e bij zijn ?!

Giveaways, wedstrijden, actie's, sale, nieuwste items en nog veel meer.

Meld je dan via onderstaande link aan, en geef je emailadres in de rechterbalk in en meld deze ook even aan.
Aanmelden
(uitschrijven is automatisch geen recht meer op korting)

+ FOLLOW US !